Organisation

Laten wij ons even voorstellen…

Want jullie zullen je wel afvragen wie of wat is @irsoft No Limit?

@irsoft No Limit is een organisatie die voornamelijk airsoftevenementen en airsoftreizen organiseert. Wij (Odin downey en Guido van Malde) zijn de trotse oprichters van deze organisatie.

Wij zijn al een aantal jaren bezig met  deze geweldige hobby en zijn nog steeds met regelmaat te vinden op diverse airsoft evenementen als speler. Guido heeft eerder als organisator diverse airsoftevenementen georganiseerd en is tevens mede-oprichter van het airsoftteam 'Special Airsoft Squad (SAS Nederland). Odin heeft enkele jaren ervaring als marshall bij diverse organisatoren en weet alles over het begeleiden van evenementen. Als mede-oprichter van het airsoftteam 'Motley Crew' heeft Odin als speler bij menig evenement gespeeld.

Door zelf op verschillende evenementen en in verschillende landen te spelen, ervaren wij zelf wat de 'tips en tops' zijn. Hierdoor weten wij precies wat er zich op de velden afspeelt. Door ook aandachtig te luisteren naar de ervaringen van spelers die bij onze evenementen spelen kunnen wij onze evenementen aanpassen en blijven verbeteren.

Wij zijn sinds vorig jaar regelmatig samen bezig geweest met het organiseren van airsoftevenementen in België. Het samenwerken beviel ons zo goed dat we uiteindelijk besloten hebben om samen een organisatie op te richten zodat wij onze gezamenlijke visei kunnen uitoefenen.

Waarom de naam 'No Limit'? Nou heel simpel eigenlijk…. juist omdat wij niet alleen skirms willen verzorgen maar ook andere zaken willen aanbieden aan de Airsofters. Zoals georganiseerde reizen naar buitenlandse evenementen, maar uiteindelijk ook een nationaal airsoft evenement willen opzetten. Dit zijn nog maar enkele ideeën en vandaar onze naam, want de sky is de (No) Limit.
Onze evenementen worden dan ook dusdanig opgezet dat er voor iedere speler een uitdaging is, dus voor spelers die gewoon een potje willen knallen maar ook voor diegene die iets serieuzere missies willen doen.

Hopelijk tot ziens op een van onze evenementen.

Guido en Odin@IRSOFT NO LIMIT - INFO@AIRSOFTNOLIMIT.NL // 06 - 52 31 80 05@IRSOFT NO LIMIT
INFO@AIRSOFTNOLIMIT.NL
06-52318005

Logo small bottom

@IRSOFT NO LIMIT
algemene voorwaarden